Havmarken 12
Etape
3
Grundnr.
959
Grundareal
1.250.000
Kontantpris

Grundplacering

Plads til store drømme

En helt ny attraktiv bydel er ved tage form i det sydøstlige Middelfart, tæt på Lillebælt, Skrillinge Strand, og Middelfart Golf og Marina. Skrillingegaard er navnet på Middelfarts nye boligområde, der ligger centralt i forhold til både skole og pasningsmuligheder, by- og kulturliv, samt selvfølgelig natur og vand. Ligeledes er der nem adgang til motorvej E45, og området er oplagt for pendlere mod Jylland eller mod Odense.
Med op mod 150 nye byggegrunde er der plads til store drømme, uanset om man har brug for flere kvadratmeter - eller måske bare højere til loftet.
Én af Skrillingegaards store forcer som ny bydel er omgivelserne. Naturen, de mange udendørs aktiviteter og ikke mindst vandet. For at dyrke netop disse kvaliteter bygges bydelen op omkring åbne, grønne kiler, der giver optimale muligheder for udsyn mod Lillebælt, Fænø og fra de højeste arealer Gamborg Fjord. De grønne kiler giver ikke bare fornemmelsen af plads og højt til loftet, de kommer også til at danne rammen om hverdagens rekreative oplevelser for både boligområdets og nærområdets beboere. Fra Skrillingegaards grønne områder vil der komme stiforbindelser til de omkringliggende boligområder og de naturskønne arealer ved kysten.
Udforsk området

Middelfarts nye attraktive bydel

Byggegrunde tæt på havet, byen, golfklub og marina
Se alle grunde