KOm til informationsmøde


På informationsmøderne fortæller Hinnerskov Ejendomme mere om udstykningen, du kan se tegningsmateriale og drøfte muligheder for eventuel grundvalg, og blive trakteret med lidt let til ganen.

Kommende informationsmøder
29. oktober, kl. 10.30

Mød Eurodan Huse
På møderne vil der også være mulighed for at tale med Eurodan Huse om deres hustyper, placering af hus på grund og meget andet.

Oplev Middelfart på fordelagtige vilkår
Efter informationsmødet vil der være mulighed for at opleve Middelfart på fordelagtige vilkår. Nærmere info modtages på informationsmødet.

Tilflytter til Middelfart Kommune
Som tilflytter kan man også høre mere om Kommunens tilbud om at få vejledning af bosætningskonsulent Anne Marie Klausen.

Oplev området
På informationsmødet får du materiale, så du efterfølgende kan tage ud og opleve området og de unikke omgivelser omkring Skrillingegaard med egne øjne. Du kan gå på det kommende vejanlæg og beslutte dig for, på hvilken vej du vil bygge dit nye hjem.
Tilmeld dig informationsmøde

Mange grunde er allerede solgt!

”Vi har købt grund i Skrillingegaard på grund af beliggenheden tæt på vand, skov og natur uden at være langt fra byen. Men også fordi vi ønsker, at vores børn skal bo et sted, hvor der altid er trygt med legekammerater lige rundt om hjørnet. At det så samtidig bliver et virkelig gennemført og lækkert område er jo blot et kæmpe plus. Vi glæder os til, at vi forhåbentligt kan flytte ind i sommeren 2023, når huset gerne skulle stå færdigt.”
- Nina & Nicolai

Middelfarts nye attraktive bydel

Byggegrunde tæt på havet, byen, golfklub og marina
Se alle grunde